Scheerzeep

D.R. Harris scheerzeep Marlborough in houten kom

DRH-SSBBMGun u zelf of een ander de luxe van een scheerzeep van D.R. Harris uit Londen, dat al meer dan 200 jaar scheerproducten maakt van hoge kwaliteit en met een subtiel aroma. Deze Marlborough scheerzeep heeft een aangename geur en een goed schuimend vermogen. Perfect voor een comfortabele, gladde scheerbeurt. Scheerset.nl stuurt dit artikel naar u toe zonder verzendkosten te rekenen.

De scheerzeep

Deze vaste scheerzeep wordt geleverd in een scheerkom van handgedraaid beukenhout. De witte zeep is drievoudig gemalen en zorgt hierdoor voor een rijk, romig schuim. Bij het inzepen verzacht u de baardhaartjes, die zo gemakkelijk afgeschoren kunnen worden.

Het Marlborough parfum is een kruidig en toch subtiel aroma van natuurlijk cederhout. Vóór de scheerbeurt maakt u de baardharen nat met warm water. Met de natte kwast creëert u in de kom een rijk schuim, dat u op het gezicht aanbrengt. Een Marlborough zeeptablet is bijzonder zuinig in gebruik en gaat enkele maanden tot een jaar mee. Voor de scheerkom zijn nieuwe vullingen beschikbaar.

Ingrediënten

Potassium palmate, Sodium tallowate, Sodium palmate,Sodium palm kernelate, Aqua, Potassium palm kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, Petrolatum, Palm kernel acid, Orthotolyl biguanide, Linalool, Limonene, Farnesol, Citral, Tetrasodium etidronate, Pentasodium pentetate, Tetrasodium EDTA, CI 77891

Bijzondere kenmerken

  • D.R. Harris scheerzeep Marlborough
  • Inclusief scheerkom van beukenhout
  • Scheerzeep van luxe kwaliteit die lang meegaat
  • Inhoud: 100 gram
  • Mannelijke geur met aroma van cederhout
  • Voor een soepele scheerbeurt met glad resultaat

Adviesprijs 29,95