Scheermes

Mühle Authentiek Scheermes zwart

Muhle-rm30Dit handgemaakte scheermes is van buitengewone kwaliteit. Het is gemaakt door het legendarische familiebedrijf Mühle, dat al meer dan 150 jaar expert is op het gebied van scheermessen. Het heeft een traditionele vormgeving en is uiterst scherp. Bij Scheerset.nl kunt u dit product zonder verzendkosten bestellen. Een mooi accessoire, voor de liefhebbers van een stijlvol scheermes dat gemaakt is van de beste materialen.

Mühle Authentiek Scheermes

Dit scheermes is geschikt voor zowel beginners als voor de man die veel ervaring heeft met klassiek scheren met een open scheermes. Het koolstofstalen lemmet heeft een ronde punt en een gouden geëtste opdruk met het Mühle logo. Het heft is gemaakt van zwarte kunststof en ligt comfortabel in de hand. U kunt genieten van hoogwaardige materialen en kwaliteit, van een product dat handgemaakt is in Duitsland.

Mühle staat voor een luxe, stijlvol design. Hele generaties mannen hebben al gekozen voor scheeraccessoires van dit topmerk, waarmee een comfortabele en gladde scheerbeurt gegarandeerd is.

Bijzondere kenmerken

  • Mühle authentiek scheermes met heft van kunststof
  • Kleur van het heft: zwart
  • Lemmet van hoogwaardig staal uit Solingen (Duitsland)
  • Afmetingen 5/8 inch, ronde punt
  • Product van hoge kwaliteit

Adviesprijs 59,95