Scheersets

Muhle KOSMO Fusion scheerset moeraseik met Silvertip Fibre

Kosmo-S31H873FBent u op zoek naar een eigentijdse scheerset met natuurlijk hout? Deze set uit de KOSMO serie biedt een elegant, modern design en materialen van premium kwaliteit. Het donkere, zeldzame moeraseikenhout van de handgrepen contrasteert schitterend met de hoogwaardig verchroomde randen. Geniet van deze luxe accessoires, die gemaakt zijn voor de ware kosmopoliet.

Muhle Kosmo scheerset

De scheerkwast van Silvertip Fibre vormt een wereldprimeur. Deze Silvertip vezels zijn in-house ontwikkelde, volledig synthetische vezels, waarvan de kwaliteit te vergelijken is met het kostbare natuurlijke Silvertipdassenhaar. De vezels zijn zacht, hygiënisch en zeer duurzaam. De kwast is minder gevoelig in gebruik dan natuurlijk haar. U heeft maar de helft van de normale hoeveelheid scheerzeep nodig, waarmee u een bijzonder romig schuim creëert.
Het scheersysteem is van Gillette, zodat een uiterst precieze en zachte scheerbeurt met de nieuwste technologie gegarandeerd is. De handvatten zijn gemaakt van eikenhouten stammen die eeuwenlang in het moeras zijn geconserveerd en wel tot 3000 jaar oud zijn. Dit zeldzame materiaal wordt gepolijst met fijne olieën, zodat een satijnen glans ontstaat. Standaard en handgrepen hebben een stijlvolle chroomafwerking.

Kenmerken van de KOSMO set

  • Driedelige set
  • Handvatten van moeraseik met verchroomde accenten
  • Handgemaakte scheerkwast met synthetische Silvertip Fibre
  • Standaard van verchroomd metaal
  • Scheersysteem met vijf mesjes voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 149,00