Scheersets

Muhle KOSMO Fusion scheerset olijfhout met Silvertip Fibre

Kosmo-S31H870FDeze scheerset uit de moderne KOSMO serie is bijzonder stijlvol, door het gebruik van natuurlijk olijfhout in warme tinten. Al sinds de oudheid wordt olijfhout gewaardeerd vanwege de materiaaleigenschappen en de prachtige honingkleur. Deze set met eigentijds ontwerp is een geweldige blikvanger en zorgt voor een ontspannen scheerbeurt.

Muhle Kosmo scheerset

De scheerkwast is van premium kwaliteit, dankzij de haren van Silvertip Fibre. Dit haar is synthetisch geproduceerd door Mühle en vormt een ware primeur. De kwast is zacht, hygiënisch en economisch in gebruik. Met slechts de helft van de normale hoeveelheid scheerzeep of crème vormt zich een romig schuim. Een lange levensduur is bovendien gegarandeerd. Er wordt wel gezegd dat Silvertip Fibre de kwaliteit van Silvertipdassenhaar overtreft.
Het innovatieve Gillette scheermes heeft vijf mesjes, waarmee u zich zacht en secuur kunt scheren. Het olijfhout van de handgrepen is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Het is zorgvuldig, maandenlang gedroogd en daardoor volledig uitgehard. Het hout is in verschillende fasen bewerkt, met olie behandeld en gepolijst. Het heeft een zijdezachte glans. De standaard en de randen van de handgrepen zijn van verchroomd metaal met een lange levensduur, zodat u eindeloos kunt genieten van deze scheerset.

Kenmerken van de KOSMO set

  • Driedelige set van hoogwaardige materialen
  • Handvatten van olijfhout met verchroomde randen
  • Scheerkwast is handgemaakt, met synthetische Silvertip Fibre
  • Standaard van verchroomd metaal
  • Scheersysteem geschikt voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 159,00