Scheersets

Muhle LISCIO Fusion scheerset essenhout zuiver dassenhaar

Liscio-S181H140FDe vormgeving van deze scheerset uit de LISCIO serie, die eenvoud en natuurlijkheid uitstraalt, is van een opvallende schoonheid. De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en garanderen een lange levensduur van deze design-set. Ook op ergonomisch gebied biedt deze scheerset het summum voor de liefhebber van traditionele scheeraccessoires.

Muhle Liscio scheerset

De bruingrijs tot zwarte haren van de scheerkwast zijn van natuurlijk dassenhaar, dat van solide kwaliteit is en toch zacht en flexibel is voor de huid. Kenmerkend is het massage-effect van de kwast tijdens de scheerbeurt. Het haar is volgens topstandaarden machinaal gebonden. Het scheermes met vijf mesjes van Gillette zorgt voor een nauwkeurige scheerbeurt, waarbij moeiteloos alle contouren gevolgd worden.
De handvatten van essenhout hebben een speciale thermische behandeling gehad, die bescherming biedt tegen water en die ze zeer duurzaam maakt. Het stevige, bruine essenhout komt uit Noord-Europa en is behandeld met olie. Het hout wordt gecombineerd met geraffineerde, zilverwitte chroomaccenten. Op de glanzende houder is een smal beschermingslaagje aangebracht dat krassen op het chromen oppervlak voorkomt. Ook chroom heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat u lang plezier zult hebben van uw scheerset.

Kenmerken van de LISCIO set

  • Driedelig: scheerkwast, scheermes en houder
  • Handgrepen van essenhout, verfijnd met chroom
  • Houder is verchroomd
  • Scheerkwast van zuiver dassenhaar
  • Scheermes geschikt voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 109,95