Scheersets

Muhle LISCIO Fusion scheerset wit zuiver dassenhaar

Liscio-S181M147FHet materiaal, het scheersysteem en het schitterende design van deze LISCIO scheerset zijn tot in de details geperfectioneerd. De set springt eruit vanwege de unieke combinatie van wit kostbaar hars met geraffineerde accenten van chroom. Geniet van een zachte, grondige scheerbeurt met deze luxe scheeraccessoires.

Muhle Liscio scheerset

Het haar van de scheerkwast is van zuiver dassenhaar (pure badger), dat herkenbaar is aan het bruingrijze tot zwarte kleurenspectrum. Dit natuurlijke haar staat bekend om de solide kwaliteit en is populair bij de liefhebbers van nat scheren. Het haar voelt zacht en flexibel aan en masseert de huid. De band van natuurlijk haar is machinaal vervaardigd en voldoet aan de hoogste normen. Een scheerbeurt met grote precisie is gegarandeerd dankzij het nieuwste scheersysteem van Gillette met vijf mesjes.
De handvatten van edelkunsthars zijn door experts vervaardigd, die het polijsten en van glans voorzien. Dit materiaal garandeert een hoge duurzaamheid en voelt heel comfortabel aan in de hand. De andere onderdelen van de handgrepen zijn vernikkeld en stijlvol verchroomd. Ook de houder is gemaakt van metaal dat verchroomd is, waardoor het lang meegaat. De houder heeft een smal kunststof laagje om krassen te voorkomen.

Kenmerken van de LISCIO set

  • Driedelig: scheerkwast, scheermes en verchroomde houder
  • Handgrepen van edelkunsthars, afgewerkt met verchroomde metalen delen
  • Kleur: wit
  • Scheerkwast met zuiver dassenhaar
  • Scheermes geschikt voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 109,00