Scheersets

Muhle RYTMO Fusion scheerset zwart zuiver dassenhaar

Rytmo-S81M226FEen echte eyecatcher met een tijdloos design: deze scheerset uit de RYTMO serie. Het scheren met deze elegante design-set is uiterst comfortabel en geeft een perfect resultaat.

Muhle Rytmo Fusion scheerset

De set bestaat uit drie delen: een houder, een scheermes en een scheerkwast. De kwast is gemaakt van zuiver dassenhaar. Dit natuurlijke haar staat voor robuuste kwaliteit en zorgt voor een massage-effect ter voorbereiding van de scheerbeurt. Het flexibele haar is machinaal gebundeld volgens de hoogste standaarden. De kleur is bruingrijs tot zwart. Het scheermes is geschikt voor Gillette Fusion, het geavanceerde scheersysteem met vijf mesjes.

De handvatten zijn gemaakt van edelkunsthars, een hoogwaardig kunststof dat vaak gebruikt wordt voor luxe artikelen en dat aangenaam aanvoelt. De bewerking van dit materiaal vereist een hoge kwaliteit vakmanschap. De handgrepen zijn verfijnd met zilverwit chroom. De houder is eveneens van verchroomd metaal en heeft een smal kunststof laagje, dat de verschillende onderdelen van de set beschermt tegen beschadiging. Het chroom geeft de finishing touch en contrasteert prachtig met het edelkunsthars.

Bijzondere kenmerken van de scheerset

  • Driedelige set met handvatten van hoogwaardig hars en verchroomde metalen accenten
  • Kleur: zwart
  • Houder van verchroomd metaal
  • Scheerkwast met zuiver dassenhaar
  • Scheermes met vijf mesjes voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 87,50