Scheerkwasten

Muhle SOPHIST African blackwood silvertipdassenhaar scheerkwast

Sophist-93H85U beleeft een topervaring op het gebied van scheren met deze scheerkwast uit de SOPHIST serie. Deze scheerkwast kent geen gelijken op het gebied van comfort, design en kwaliteit. De benaming ‘sophisticated’ vat de kenmerken van dit accessoire dan ook perfect samen.

African blackwood silvertipdassenhaar scheerkwast

Deze scheerkwast is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd, natuurlijk Silvertipdassenhaar. Natuurlijk dassenhaar is zacht en flexibel. De kleur is glanzend zilver en er loopt een zwarte band doorheen. Met dit scheerartikel heeft u een uniek, handgemaakt stuk waarmee optimale prestaties en comfort bereikt worden. Het vervaardigen van de kwast geschiedt volgens een ambachtelijk proces, waarbij speciale instrumenten worden gebruikt.
Het handvat is van zeer hard African Blackwood, prachtig donkerbruin tot zwart gekleurd hout. Vanwege de hoge dichtheid en hardheid is dit hout niet alleen geschikt voor handvatten van scheergerei, maar ook voor fijne muziekinstrumenten. Het donkere hout combineert schitterend met het glanzende chroom. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een hoge duurzaamheid en kwaliteit van deze scheerkwast.

Unieke kenmerken van de scheerkwast

  • Handgemaakte design-scheerkwast met karakter
  • Natuurlijk Silvertipdassenhaar (het fijnste materiaal voor handmade kwasten)
  • Handvat van gepolijst African Blackwood en verchroomd metaal
  • Maat Large, ring met diameter van 23 mm

Adviesprijs 99,00