Scheersets

Muhle VIVO Fusion scheerset pruimenhout zuiver dassenhaar

Vivo-S81H331FDeze scheerset uit de VIVO serie valt op door de prachtige vormgeving, de verfijnde afwerking en de natuurlijke schoonheid van het pruimenhout. De luxe scheeraccessoires liggen optimaal in de hand en zorgen voor een aangename scheerbeurt.

Muhle Vivo scheerset

De scheerkwast heeft een band van natuurlijk dassenhaar, in bruingrijze tot zwarte tinten. Het haar is machinaal volgens de hoogste normen verwerkt en voelt flexibel en zacht aan. Het heeft dan ook een uitstekende kwaliteit. U zult verrast worden door het masserend effect van de kwast. Het scheermes met vijf mesjes vertegenwoordigt het nieuwste scheersysteem van Gillette, waarmee u moeiteloos optimale prestaties bereikt.
De handgrepen zijn gemaakt van zacht glanzend pruimenhout. Dit is kostbaar Europees hout met een karakteristieke roodbruine kleur. Het pruimenhout – dat tot de hardste houtsoorten behoort – is afgewerkt met olie. Het natuurlijke oppervlak van de handvatten voelt aangenaam aan. De zilverwitte, chromen accenten zijn duurzaam en stralen elegantie en klasse uit. Het kunststof laagje op de houder zorgt voor extra bescherming tegen krassen.

Unieke kenmerken van de scheerset

  • Driedelige set met scheerkwast, scheermes en houder
  • Handvatten van pruimenhout met stijlvol verchroomd metaal
  • Verchroomde houder
  • Zuiver dassenhaar
  • Comfortabel scheermes met vijf mesjes voor Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 97,50