Scheersets

Muhle VIVO Fusion scheerset zwart zuiver dassenhaar

Vivo-S81M336FMuhle VIVO scheerset, zwart, zuiver dassenhaar

De scheerset behoort tot de Vivo serie, die een klassiek ontwerp en perfecte vormgeving combineert. De handgrepen van exclusief edelkunsthars stralen luxe uit en voelen aangenaam aan in de hand. Deze scheerset is het summum op het gebied van esthetiek en ergonomie.

Muhle Vivo scheerset

De driedelige set heeft een scheerkwast gemaakt van zuiver dassenhaar, dat vrij donker gekleurd is. Dit natuurlijke haar wordt door liefhebbers van nat scheren gewaardeerd vanwege de zachtheid, flexibiliteit en het masserend effect. Het dassenhaar wordt machinaal, volgens hoge standaarden verwerkt en heeft een robuuste kwaliteit. Het scheermes scheert nauwkeurig en comfortabel, dankzij het succesvolle Gillette Fusion-systeem met vijf mesjes.
De kwast en het scheermes hebben handvatten van edelkunsthars in de kleur zwart en zijn voorzien van verchroomde accenten. Edelkunsthars is een hoogwaardige kunststof die alleen door gespecialiseerde vakmensen kan worden bewerkt en van glans voorzien. Het materiaal is zeer duurzaam en ideaal voor luxe accessoires. De eveneens duurzame, verchroomde metalen houder heeft een smal kunststof beschermingslaagje.

Bijzondere kenmerken van de scheerset

  • Driedelig: scheerkwast, scheermes en verchroomde houder
  • Handvatten van gepolijst edelkunsthars met chroomafwerking
  • Kleur: zwart
  • Scheerkwast van zuiver dassenhaar
  • Scheermes met vijf mesjes, compatibel met Gillette Fusion
  • Maat Medium, ring met diameter van 21 mm

Adviesprijs 97,50