Scheersets

TwinLuxe Fusion scheerset anthracite

Twinluxe-scheerset-Arctic-witDe scheerinstrumenten van deze set zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en met behulp van de nieuwste technieken. De handvatten en houder worden in Amerika gemaakt uit vaste, witte keramische aluminiumoxide. Dit is een zeer geavanceerd keramiek dat sterk en slijtvast is. Het heeft veel hightech toepassingen in de industrie, zoals in motoronderdelen. De TwinLuxe scheerset Arctic heeft daarnaast een schitterend design en is met traditioneel vakmanschap afgewerkt. Perfecte, gladde scheerprestaties zijn het resultaat.

De onderdelen van de luxe set

De TwinLuxe Fusion scheerset Arctic is een zeer luxueuze scheerset met een beperkte oplage en bestaat uit de volgende componenten:
– Scheerkwast
– Scheermes
– Houder

De TwinLuxe Arctic

Deze scheerset, waarvan het uiterlijk is ontworpen door een beroemde voormalige Rolls-Royce ontwerper, heeft een opvallende houder en handvatten van witte keramiek. Deze set vormt het absolute hoogtepunt uit de TwinLuxe collectie. Scheermes en -kwast liggen comfortabel en stabiel in de hand, waardoor grote precisie bij het scheren bereikt kan worden.
De kwast is voorzien van Silvertip dassenhaar, dat in Duitsland op traditionele wijze met de hand wordt gesorteerd, gewassen en gebundeld. Het natuurlijke dassenhaar is zacht en soepel en houdt het water vast tijdens de scheerbeurt, zodat een scheerschuim met romige textuur ontstaat.

Bijzondere kenmerken van de TwinLuxe Fusion scheerset Arctic

  • Beperkte oplage en uniek ontwerp
  • Handmatige assemblage en kwaliteitscontrole door de TwinLuxe oprichters
  • Houder en handvatten van slijtvaste, witte keramiek
  • Solide design
  • Fijnste Silvertip dassenhaar (allerbeste kwaliteit)
  • Te combineren met Fusion-mesjes van Gillette
  • Verpakt in een decoratieve, walnotenhouten box met lade.

Adviesprijs 999,00